Bandenservice

Uitbalanceren

Goed gebalanceerde banden bevorderen het rijcomfort. Een onjuiste balans merkt u aan trillingen in het stuur tijdens het rijden. Als dit het geval is, is het aan te raden om de balans te laten controleren. Om uw banden op de juiste manier uit te kunnen balanceren maakt Sallabas Auto-en Bandenservice gebruik van een modern computergestuurd apparaat

Uitlijnen

Om slijtage van uw banden te beperken, een te hoog brandstofverbruik te voorkomen en uw veiligheid te verbeteren is het van groot belang een keer per jaar de uitlijning van uw auto te controleren. Een goed uitgelijnde auto is beter bestuurbaar en verhoogt dus ook het rijcomfort.

Sallabas auto- en bandenservice is met ruim 25 jaar ervaring voor diverse dealers en schadebedrijven een echte kenner op het gebied van uitlijnen, meten en corrigeren van de wiel- en asstanden.

Winterbanden

Om weersomstandigheden als sneeuw, ijzel, regen en hagel de baas te zijn, is de winterband ontwikkeld. De winterband geeft extra grip wat resulteert in een betere wegligging, een juiste waterafvoer en een kortere remweg. Bij temperaturen onder de 7 graden is het raadzaam met winterbanden te rijden. Sinds 2011 zijn winterbanden in Duitsland wettelijk verplicht.

Over Ons

Sallabas Auto- en Bandenservice is een familiebedrijf.
De twee broers Ramazan en Rustem zijn inmiddels ruim acht jaar actief in Roosendaal en omgeving voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Contact Ons

0165-557465

0629-011157


Email Ons

info@sallabas.nl