Autoservice

Service en onderhoud

Bij Sallabas Auto- en Bandenservice kunt u terecht voor de service en onderhoud van uw auto.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt wordt uw auto op een aantal punten nagekeken. De olie en oliefilter van uw auto worden vervangen. Daarnaast worden alle vloeistoffen nagekeken, de banden om spanning gezet en worden uw remmen nagekeken.

Grote beurt

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt een uitgebreide check uitgevoerd waarbij uw auto op alle cruciale punten wordt nagekeken zoals banden, remmen, uitlaat enzovoorts. Uw auto wordt van A tot Z onderzocht en onderdelen worden zo nodig vervangen. Als u uw auto bij ons brengt voor een grote beurt, wordt de APK-keuring gratis uitgevoerd.

APK-keuring

De APK-keuring staat voor Algemene Periodieke Keuring en is in Europa een wettelijk verplichte keuring die jaarlijks wordt uitgevoerd voor personen- en bedrijfsauto’s die ouder zijn drie jaar en niet zwaarder dan 3.500 kg. Als u uw auto bij ons brengt voor een grote beurt, wordt de APK-keuring gratis uitgevoerd.

Aircoservice

Een airco is niet onderhoudsvrij. Het is belangrijk de airconditioning in uw auto goed te onderhouden. Wij geven uw airco een servicebeurt zodat u deze in topconditie houdt!

Ruit- en autoschade

Vanzelfsprekend kun u bij ons ook terecht voor ruitreparatie en –vervanging en voor schade aan uw auto.

Over Ons

Sallabas Auto- en Bandenservice is een familiebedrijf.
De twee broers Ramazan en Rustem zijn inmiddels ruim acht jaar actief in Roosendaal en omgeving voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Contact Ons

0165-557465

0629-011157


Email Ons

info@sallabas.nl